به گزارش خبرنگار مهر، یارالله نصیری روز سه شنبه در جلسه کمیسیون نظارت شهر ایلام اظهار داشت: بازار ایلام تولید محور نیست و علاوه بر کوچک بودن بازار، فاصله زیاد از مراکز تامین کالا، بر افزایش قیمت ها تاثیرات گذاشته است. وی ادامه داد: متاسفانه آنچه موجب گرانی و افزایش قیمت ها در سطح بازار شده است، سودجویی و دلال بازی نامتعارف عده انگشت شمار در برخی کالاهای اساسی از جمله مرغ و میوه شده است.
وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کمیسیون نظارت هر شهرستان به عنوان یک کارگروه تخصصی در حوزه بازار و اتحادیه های صنفی بایستی فراتر از مباحث مرسوم، به موارد کلان ورود کرده و با ارائه برنامه و راهکارهای اساسی از وارد آمدن آسیب های جدی به مردم به ویژه قشر کم درآمد و آسیب پذیر پیشگیری کنند.
رئیس کمیسیون نظارت استان ایلام اضافه کرد: زیرساخت شبکه های توزیع در سطح استان بیشتر سنتی، قدیمی و ضعیف می باشد. وی افزود: سالهاست عده ای افراد خاص شبکه توزیع اقلامی مانند مرغ، میوه و تره بار را به صورت کاملا انحصاری در دست گرفته اند. وی گفت: این افراد در جاهایی با مظلوم نمایی و در جاهای دیگر با سر و صدا و شلوغ بازی، مانع از شفافیت و ورود افراد دیگر به این عرصه شده و انحصارگری این حوزه را تداوم بخشیده اند.
نصیری ادامه داد: برای پایان بخشیدن به انحصارگری این عده طرح های متعددی در دستور کار قرار دارد.
وی از اجرای برنامه رقابتی کردن عاملین توزیع مرغ، راه اندازی میادین جدید عرضه میوه و تره بار، اقدامات اساسی برای تامین مرغ مورد نیاز از استان های همسایه و همچنین تقویت شبکه های توزیع مویرگی خبر داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام خاطر نشان کرد: بالغ بر ۹۹ درصد صاحبان صنوف در ایلام بر مدار انصاف، اخلاق و رعایت حقوق مشتریان فعالیت دارند و کمتر از یک درصد از شرایط سوء استفاده کرده و با شیوه های نامتعارف مشتریان را تحت فشار قرار می دهند.
وی ابراز داشت: ضمن تشکر از دادستان، مسئولین امنیتی و انتظامی، خوشبختانه قوانین و مقررات بازدارنده ای برای برخورد با اخلاگران اقتصادی وجود دارد و با استفاده از ابزارهای در اختیاراجازه نمی دهیم این عده به هر شیوه ای که دوست داشته باشند عمل کنند.
نظر شما